MRKELA: Idu sa namerom da povrede igrače Zvezde

Autor:

Sport

20.03.2018

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Crvene zvezde Vladan Milojević u drugom delu sezone suočava se sa velikim kadrovskim problemima.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Mitar Mrkela

Na utakmici protiv Mačve vezista Nenad Krstičić povredio je stopalo, a li na svu sreću povreda nije onakva kakva se pomislilo u prvi mah pa će iskusni vezista na teren za dve nedelje.

 

Hvala bogu nije nista strasno!! Vracam se brzo!!?⚪️?⚪️?⚽️

A post shared by Nenad Krsticic (@nenadk20) on Mar 19, 2018 at 1:09pm PDT

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela je u izjavi za beogradske medije istakao da svi timovi u Super lige igraju veoma grubo protiv Crvene zvezde i da to nije u duhu fer-pleja.

- Čuo sam dva puta kad su komentarisali, kad su dva puta udarili Pešića u leđa. Rekli su "daj još jednom da ga udarimo i izlazi napolje". Išli su s namerom da nas udaraju, da bi nas izbacili iz igre. Šta reći? Igramo prvenstvo, borimo se za titulu i protiv nas svi idu 120 odsto. Često i preko granica dozvoljenog i normalnog, rekao bih.

- Razumem želju kod protivnika, ali dokle više ovako. Svakome bi trebalo da bude u interesu da se povrede ne dešavaju. Da prvenstvo bude lepše i bolje. Iskreno sam zabrinut. Imali smo dva loma noge ove sezone. Prvo Jovičića, a onda i Radonjića. Videćemo kakva je situacija s Krstičićem. Ako se to tako nastavi, nije dobro - rekao je Mrkela a prenose beogradski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading