BURAN PRVI TRENING: Evo kome je Murinjo zabranio da bije Sančeza

Autor:

Sport

20.03.2018

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksis Sančez je stigao u Mančester junajted kao veliko pojačanje. Do sada nije pokazao mnogo u dresu "crvenih đavola", a pre nekoliko meseci samo jedan igrač tima sa "Old Traforda" bio je protiv dolaska brzonogog napadača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Markos Roho nikako nije bio za to da Aleksis pojača njegov tim. On je sa ovim igračem imao mnogo sukoba tokom karijere i nikako se nisu podnosili. 

- Aleksis je sjajan fudbaler, ali nismo se baš voleli na terenu. Svaki put kada igramo jedan protiv drugog, nebitno da li između reprezentacija ili Junajteda i Arsenala, ja sam ga uvek dobro izudarao, a i on je mene. Ja sam čak njega umeo i da vređam, a nije ni on meni ostajao dužan - objasnio je defanzivac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je otkrio i kako je Murinjo na neki načim sačuvao Sančeza.

- Kada sam saznao da dolazi u Mančester junajted, rekao sam "ooo je**** ne, sada taj isti momak dolazi ovde". Murinjo mi je samo rekao - "dovešćemo Sančeza i ne želim da ga prebiješ i sutra na treningu - rekao je Roho i dodao da su se svi slatko nasmejali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading