SLAVNI MENADŽER OPLEO PO SELEKTORU ITALIJE: Bufon mi je simpatičan, ali što je mnogo, mnogo je...

Autor:

Sport

20.03.2018

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni menadžer Mino Rajola oštro je kritikovao privremenog selektora Italije Luiđija di Bjađija zbog izbora igrača za prijateljske mečeve protiv Argentine i Engleske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bufon se vratio u reprezentaciju Italije

On je razočaran što se u nacionalni tim vratio iskusni golman Đanluiđi Bufon.

- Nisam mogao da verujem kada sam video da je Bufon ponovo pozvan. Ja volim Bufona, ali moram da kažem da je to Italija, a Italija je takva. Pokušavam da napravim neke promene u poslednjih 10 ili 15 godina, ali bezuspešno. Neverovatno je da Donaruma još nije starter u nacionalnom timu. Bufon mi je simpatičan, ali što je mnogo mnogo je - rekao je Rajola i nastavio:

- Ako je Bufon pozvan sada, onda mora da bude pozvan i za kvalifikacije za EP 2020. Ne vidim svrhu toga... Mogli bi, gledajući tako, da pozovu i Kostakurtu i Marko Branka, jer i oni mogu da daju doprinos u svlačionici. Ne znam gde sve ovo ide.

Rajola tvrdi da je i napadač Nice Mario Baloteli morao da dobije poziv u nacionalni tim.

On je nezadovoljan i što Marija Balotelija, još jednog njegovog štićenika, nema u reprezentaciji, uz obrazloženje privremenog selektora Luiđija di Bjađa da mora da pruži više od golova koje daje u Nici.

- Da bi se pozvao Mario potreban je karakter, a Di Bjađo ga nema, kao što ga nije imao Ventura - rekao je Rajola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading