Tek će da se otimaju za njega: Nemački velikani u klinču zbog Hektora!

Autor:

Sport

21.03.2018

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Standardni nemački reprezentativac Jonas Hektor biće jedna od glavnih meta ovog leta za brojne evropske klubove, a u prvom redu će se za njega boriti Bajern i Borusija iz Dortmunda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hektor je tražena roba na fudbalskom tržištu

Hektor igra već nekoliko sezona zaredom u Kelnu, neizostavan je član prve postave ovog tima, ali i nacionalne selekcije Nemačke kod Joakima Leva.

On ima klauzulu u ugovoru po kojoj može da napusti klub u slučaju da ispadnu u drugu ligu, a imajući u vidu da se "jarčevi" nalaze u zoni ispadanja, ovakava scenario uopšte nije nezamisliv.

Keln će u tom slučaju na ime obeštećenje moći da računa na svega 7.000.000 do 8.000.000 evra što je zaista skromna suma za igrača koji ima već 35 nastupa za reprezentaciju aktuelnog svetskog prvaka. Štaviše, od 2014. niko nije odigrao više utakmica za Nemačku nego Jonas Hektor. 

Ono što je posebno u vezi sa ovim igračem, to je što podjednako uspešno može da igra i na poziciji beka u odbrani, da prelazi napred, ali i da odrađuje zadatke u srcu defanzive i sredine terena. Zato nije ni čudo što Kelnovog univezalca žarko žele da privole u svoje redove i Bajern i Dortmund.

Odluka je na Hektoru. Doduše, ako Keln napravi čudo i izvuče se i klub će se nešto pitati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading