Kako da ih ne volite? ISLANĐANI NA SJAJAN NAČIN PROMOVISALI DRESOVE ZA MUNDIJAL!

Autor:

Sport

22.03.2018

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još od prošlog Evropskog prvenstva u fudbalu 2016. godine Islanđani su stekli mnogo simpatija fudbalske javnosti, sada čekamo da ih vidimo na delu na Mundijalu u Rusiji, a oni su sami napravili simpatičnu reklamu za dresove, koja će vam sigurno izmamiti osmehe.

RepublikaFoto: twitter.com/FootbalIStuff
Islanđani spremaju novu feštu u Rusiji

Island se nalazi u jednoj od najtežih grupa na prvenstvu sa Argentinom, Hrvatskom i Nigerijom, a skoro svaki deseti stanovnik ovog udaljenog ostrva na krajnjem severu Evrope naći će se u Rusiji kako bi pružili podršku svojim igračima.

Oni su promovisali i novu garnituru dresova koje će nositi na SP u Rusiji ovog leta, a reklama je jedna od najoriginalnijih ikada viđenih.

Na njoj se prikazuju prirodne lepote Islanda, scene iz svakodnevnog života, deca kako igraju fudbal na putu do škole i dresove koji se suše na štipaljkama!

Dobra reklama je uvek pola obavljenog posla, a nakon ovoga verujemo da će polovina nacije pohrliti u prodavnice da kupi nove dresove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading