Crno-beli uzvraćaju: Partizan prijavio Binića zbog klevete!

Autor: Sportski žurnal

Sport

22.03.2018

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Disciplinska komisija FSS oduzela po dva boda Partizanu i Crvenoj zvezdi, a predsednicima dva kluba Vučeliću i Marjanoviću uslovno zabranila delatnost u fudbalu na po tri meseca zbog neosnovanih optužbi, crno-beli rešili da uzvrate udarac krovnoj organizaciji srpskog fudbala.

RepublikaFoto: Starsport
Uprava Partizana nastavlja rat sa FSS

"Sportski žurnal" u današnjem izdanju navodi da su crno-beli prijavili Binića Disciplinskoj komisiji FSS, shodno članu 85. Disciplinskog pravilnika.

Sporan je takođe i tekst u jednim novinama gde Binić navodi kako je “Vučelić slučajno u fudbalu“ i da “treba nečije dete da izgubi glavu zbog ludaka“. Time je, smatraju u Humskoj, Binić vređao, klevetao i širio neistine o Vučeliću.

Oni kažu da je Vučelić kažnjen baš zbog nekih izjava iz dnevnih novina, pa sada žele da utvrde da li će FSS da primeni iste aršine i kazni Binića zbog ovakvih reči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading