Nikola Maksimović: Maroko će biti dobar test uoči SP

Autor:

Sport

22.03.2018

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski reprezentativac Srbije Nikola Maksimović izjavio je da će našem nacionalnom timu duel sa Marokom poslužiti kao priprema za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

RepublikaFoto: twitter.com/FSSrbije
Maksimović uoči duela sa Marokom u Torinu

Srbija će u petak od 20.30 sati u Torinu igrati sa Marokom.


- Za mene je ovo prva utakmica posle promene selektora. Mogu da kažem da je ovo početak priprema za ono što nas očekuje u junu. Novi sistem, uigravanje, ove dve utakmice kao i one koje ćemo igrati neposredno pred prvenstvo, poslužiće nam da se što bolje uigramo i neke selektorove zamisli sprovedemo na pravi način na terenu - istakao je fudbaler Napolija, koji trenutno igra u moskovskom Spartaku.

On je istakao da je Maroko ozbiljan protivnik.


- Selekcija su koja nije primila gol u kvalifikacijama, prošli su kao prvi u grupi. Tvrda su ekipa, imaju dobre pojedince koji igraju u Seriji A i u Engleskoj. Moramo da obratimo pažnju na njihove kontranapade, jer tako su igrali i tokom kvalifikacija. Imaju jaku odbranu, igraju agresivno i svoju šansu čekaju iz kontranapada. Biće ovo dobar test - zaključio je Maksimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading