Atletiko nudi 120 miliona evra za Dibalu?

Autor:

Sport

22.03.2018

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici madridskog Atletika spremni su da izdvoje 120 miliona evra obeštećenja za napadača Juventusa Argentinca Paula Dibalu

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dibala bi na kraju sezone mogao da promeni klub

Španski mediji objavili su da su čelnici Atletika svesni da će na kraju sezone da ostanu bez svog najboljeg igrača Antoana Grizmana, koji bi trebalo da pređe u Barselonu. Francuz navodno već ima potpisan predugovor sa Barselonom, koja će Atletiku da plati obeštećenje od 100 miliona evra.

Trener Atletika Dijego Simeone odlučio je da u redove "jorgandžija" dovede svog zemljaka. Dibala će najverovatnije da propusti Svetsko prvenstvo u Rusiji, pošto selektor "gaučosa" Horhe Sampaoli ne računa na napadača Juventusa.

Španski mediji navode da bi ovaj transfer Atletiko mogao da košta čak 120 miliona evra, što je dvostruko više od iznosa koji su platili Čelsiju za Dijega Kostu.

Dibala (24) je član Juventusa od 2015. godine, a pre toga je igrao za Palermo i Instituto. Za torinski klub odigrao je 129 utakmica, a postigao je 63 gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading