Mitrović: Potrebno je vreme za novi sistem

Autor:

Sport

24.03.2018

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije blistala fudbalska reprezetnacija Srbije u meču sa Marokom (1:2). "Orlovi" su poraženi, a i pored toga, napadač naše selekcije Aleksandar Mitrović smatra da nema razloga za brigu.

RepublikaFoto: Starsport

Srbija je suviše lako primila golove. 

- Odigrali smo solidno utakmicu, ali Maroko je bio bolji i zasluženo je pobedio. Mislim da smo imali šanse koje smo morali da iskoristimo i nismo, a oni su iz dve šanse dali dva gola. Nov je selektor, nov je sistem, idemo dalje. Niko nije rekao da će biti lako i da ćemo sve da dobijamo, uigravamo se, pa ćemo da vidimo - rekao je Mitrović.

On se osvrnuo i na svoj učinak u dresu Fulama.

- Promenila se situacija nabolje za mene, više igram, dajem golove. Lakše mi je da igram kod Jokanovića, lepo samo se prilagodio. Meni je uvek čast da igram za reprezentaciju, dajem sve od sebe kad god igram – tako će uvek biti dok sam ovde. Trenirao sam dobro, koristio sam treninge da održim formu, a i saigrači iz reprezentacije pomogli su mi dobrim asistencijama - jasan je Mitrović.

"Orlove" očekuje utakmica sa Nijgerijom u Londonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading