Raspad na kraju sezone: NISKE OTKUPNE KLAUZULE MOGLE BI DA DESETKUJU NAPOLI!

Autor:

Sport

24.03.2018

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napolija oformili su jednu vrlo jaku generaciju koja se već godinama drži pri samom vrhu italijanskog fudbala, ali nikako i na samom tronu. Međutim, pitanje je da li će to biti slučaj i naredne sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Moguć egzodus na leto: Fudbaleri Napolija

Veliki broj igrača u timu Napolitanaca ima vrlo niske otkupne klauzule u svojim ugovorima, a u prvom planu su napadač Dris Mertens i štoper Kalido Kulibali, čije cene od po 28 miliona evra gotovo nijednom klubu ne bi predstavljale problem.

I albanski fudbaler Elseid Hisaj je na pragu odlaska, njegova otpusna klauzula je 50 miliona evra, a pod ugovorom je do 2021. godine.

Njegov agent je istakao da postoji klub koji želi da plati tu otpusnu klauzulu, a navodno su među zainteresovanima Mančester junajted i Arsenal.

Ovaj igrač je jedan od retkih na Starom kontinentu koji sa podjednakim uspehom može da pokriva pozicije i levog i desnog beka, što ga čini vrlo cenjenim u svim najjačim ligama. Njegova klauzula postaje aktivna 30. juna, ali je zanimljivo da je na snazi svega do 15. jula.

Već dugo se pominje i da bi tvorac ovog Napolija, trener Mauricio Sari, mogao da ode u Englesku, gde ga navodno zove i Čelsi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading