(FOTO) Da li se Mesi oporavio od povrede? SELEKTOR ARGENTINE ZNA ODGOVOR!

Autor:

Sport

25.03.2018

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda mišića Lionela Mesija zbog koje je propustio kontrolni meč protiv Italije bila je jedna od glavnih fudbalskih tema proteklih dana. Koliko je čitava stvar ozbiljna nesvesno i nehotično je otkrio selektor "gaučosa" Horhe Sampaoli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesi spreman za "Crvenu furiju"

Mesi je, međutim, odradio čitav trening u Madridu, gde se nalazi sa reprezentacijom pred susret protiv Španaca, a jedan od prisutnih novinara uspeo je da uslika papir koji je Sampaoli nosio, a na kome se vidi prva postava tima za taj meč.

U startnih 11 planiran je i Mesi, pa je sada jasno da povreda Barsinog pleja nije bila toliko ozbiljno kako se nagađalo i da će istrčati na teren "Santjago Bernabeua" u utorak uveče.

To znači da se Mesi oporavio, tačnije odmorio, pošto se veruje da je prethodnih dana samo iz predostrožnosti bio van stroja. Navijači Barse i argentinske reprezentacije mogu najzad da odahnu, Mesi će biti spreman za najvažniji mečeve ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading