Drogba o sukobu Murinja i Pogbe: Žoze neće napasti ljude koje ne voli

Autor:

Sport

25.03.2018

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prođe dan, a da se u engleskim medijima ne spomene "zategnut" odnos Žozea Murinja i najskupljeg fudbalera u istoriji "đavola" Pola Pogbe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Didije Drogba

Murinjo navodno nije zadovoljan kako Pogba igra od dolaska iz Juventusa za više od 120 milion evra, dok je Francuz s druge strane nezadovoljan načinom na koji ga slavni portugalski stručnjak koristi u Mančester junajtedu gde od njega zahteva više obaveza u defanzivi.

Mnogi analitičari "javili" su se da govore na ovu temu objašnjavajući da Murinjo greši što Pogbu ne koristi u formaciji 4-3-3, gde veruju da bi on dao svoj maksimum.

U engleskim medijima se u poslednje vreme sve više spekuliše i o navodnom odlasku Pogbe sa "Old Traforda", drugi put u karijeri, pa se čak govori i da je njegov menadžer Mino Rajola pozvao nekoliko velikih klubova i raspitivao se da li su zainteresovani za njegovog klijenta.

 
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo i Pol Pogba

Didije Drogba, koji je dva puta sarađivao sa Žozeom Murinjom, smatra da su mediji "preduvali" ovu priču i da gospodin "Specijalni" zapravo obožava Pogbu.

- Znalo je da se zakuva i između Žozea i mene, ali on nikada neće napasti ljude koje ne voli. On veoma voli Pola Pogbu, zato mu je i dao toliko zaduženja - objašnjava čuveni napadač u izjavi za francuski "Telefut".

Pogba nije jedini igrač koga je Murinjo "naciljao" preko medija...


Prethodno je meta bio Henrik Mkhitarjan koji je prešao u Arsenal, odnosno Luk Šo koji često trpi kritike zbog čega mnogi smatraju da će prvi "leteti" iz Junajteda ovog leta.

Da li će i Pol Pogba - za sada nije jasno - međutim, engleski mediji danas prenose priču da je Žoze Murinjo, ako ostane na "teatru snova", odlučio da proda Pola Pogbu i da taj novac iskoristi da iz Real Madrida dovede Tonija Krosa i Rafaela Varana.

Koliko je to realno u ovom trenutku, teško je prognozirati..

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading