NIŠLIJE "UKOČILE" TRAKTORISTE! Radnički slavio na TEŠKOM gostovanju!

Autor:

Sport

23.02.2024

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri niškog Radničkog ostvarili su važnu pobedu na gostovanju IMT-u rezultatom 3:0, u okviru 22. kola Superlige Srbije.

NIŠLIJE "UKOČILE" TRAKTORISTE! Radnički slavio na TEŠKOM gostovanju!

Foto: Starsport

Strelci za goste sa "Čaira" bili su Vanja Ilić u 44. minutu, Semir Smajlagić u 46. minutu i Stefan Vukić u 71. minutu.

Zahvaljujući ovom trijumfu, Radnički se popeo na 12. mesto sa 23 boda, nakon prethodne pobede nad Javorom (1:0).

Posle nedavnih poraza od TSC-a i Partizana, IMT je doživeo novi neuspeh, što ga je dovelo do 14. mesta na superligaškoj tabeli.

Foto: Starsport

detalj sa meča IMT - Radnički Niš

IMT će imati priliku da popravi svoj plasman u narednom meču protiv drugog Radničkog, ali ovog puta na gostujućem terenu u Kragujevcu. S druge strane, Nišlije će u komšijskom okršaju dočekati ekipu Radnika iz Surdulice na svom terenu.

Ovaj trijumf je bio od izuzetnog značaja za Radnički, koji je uspeo da sačuva svoju mrežu nakon što je postigao golove protiv IMT-a. Ovo je takođe drugi put zaredom da su uspeli da sačuvaju svoju mrežu, što je impresivan podatak za njihov sastav.

S obzirom na trenutnu formu i plasman na tabeli, Radnički Niš će sigurno pokušati da nastavi sa ovakvim rezultatima i u narednim utakmicama, dok će IMT morati da uloži dodatne napore kako bi se vratio u borbu za bolji plasman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading