ŠPANCI TVRDE: Barsa do kraja nedelje završava transfer Grizmana

Autor:

Sport

26.03.2018

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Atletika i francuski reprezentativac Antoan Grizman do kraja nedelje završiće transfer sa Barselonom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grizman će biti novi član Barselone

Pojedini španski mediji navode da će čelnici dva kluba da se sastanu narednih dana i da potpišu dokumentaciju, a na račun Atletika trebalo bi da bude uplaćeno 100 miliona evra. Grizman će na kraju sezone i zvanično postati novi fudbaler Barselone.

- Razlog za žurbu je to što Barselona želi da novac koji plaća za obeštećenje prikaže kao trošak za tekuću sezonu, a ne da ga prebaci u narednu. Barselona na ovaj način žečo da izbegne komplikacije oko ispunjavanja finansijskog fer-pleja UEFA - navode španski mediji.

Grizman je pre nekoliko dana rekao da će do početka Svetskog prvenstva odlučiti gde će da nastavi karijeru. Svetski mediji su više puta javljali da se Francuz dogovorio sa Barselonom, a da je ostalo samo da se usaglase detalji transfera između dva kluba...

Grizman (27) je u Atletiko stigao 2014. godine iz Sosijedada, a za madridski klub odigrao je 198 utakmica i postigao 106 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading