Bekamova priča koja vraća veru u uspeh

Autor:

Sport

26.03.2018

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča koju je izneo legendarni fudbaler Dejvid Bekam, može da vrati veru svakom klincu koji mašta o tome da jednog dana igra za veliki klub. Jedan od najpoznatijih svetskih fudbalera u 21. veku trenutno je u Indoneziji, gde pokušava da sakupi novac za izgradnju terena za decu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dejvid Bekam

Kada je on bio dete, bilo je onih koji su govorili da nije rođen za fudbalera.

- Imao sam oko 12 godina, rekli su da nikad neći igrati za svoju zemlju. Pokušavao sam da se učlanim u fudbalsku akademiju, ali su govorili da sam mali, da nisam dovoljno jak... A 30 godina kasnije, stigao sam dao 115 mečeva za reprezentaciju, bio kapiten, igrao na tri Svetska prvenstva, imao sjajnu karijeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Devid Bekam

- Zato je moja porulka svim mladim ljudima da će uvek biti teških vremena, teških trenutaka, ali verujte u sebe, zabavljajte se, uživajte u igri i volite fudbal.

Englez je 115 puta igrao za reprezentaciju Engleske, bio kapiten nacionalnog tima, osvojio Ligu Šampiona sa Mančester Junajtedom. Ipak, kada je imao 12 godina, bilo je onih koji su sumjali u njegove fudbalske kvalitete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading