ČASOVI LJUBAVI U PARTIZANU! Debitant na golu PUN EMOCIJA: "Nešto što ću pamtiti ČITAV ŽIVOT"!

Autor:

Sport

04.03.2024

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ostao ravnodušan čuvar mreže crno-belih.

ČASOVI LJUBAVI U PARTIZANU! Debitant na golu PUN EMOCIJA: "Nešto što ću pamtiti ČITAV ŽIVOT"!

Foto: Starsport

Trijumf Partizana nad Železničarom rezultatom 3:1 na JNA doneo je mnogo lepih vesti u Humsku.

Prva je povratak Saldanje, koji će biti svež i oran da istrči na teren u sudbonosnom večitom derbiju na Marakani. Druga je mladi Baždar, čija forma stavlja Igora Duljaja na slatke muke pred susret sa Crvenom zvezdom u subotu, a ujedno i podseća da su deca Teleoptika ipak crno-bela duša kluba. 

Tu je lep odnos sa košarkašiva - vernim pratiocima sa tribina stadiona Partizana, svakako tri boda, ali ono što se stidljivo sakrilo iz svih ovih blagovesti, jeste odličan debi Miloša Krunića na golu. 

Čuvar mreže je stigao zimus u Humsku i nenadano mu se ukazala prilika, s obzirom da Aleksandar Jovanović zbog četiri žuta kartona nije mogao da nastupi. 

Foto: Starsport

Miloš Krunić

 

Krunić je bio izvrstan, nije grešio, i čak se može reći da je u par navrata spasao Duljajeve izabranike od potencijalne neizvesnoti. Odbrana je bila porozna, ali je stameni Krunić držao svoju liniju neustrašivo, pokleknuvši samo jednom pred Hajdinom, što, uzgred rečeno, nije njegova krivica. 

Povodom dobrog meča, Miloš je govorio za sajt kluba o svom prvom nastupu. 

- Osećaj je bio sjajan. I dalje sumiram utiske. Prelepa je stvar ostvariti deo svojih snova, posebno uz atmosferu koja je bila fenomenalna. Nešto što ću sigurno pamtiti ceo život. Hvala navijačima i našim košarkašima na ogromnoj podršci, što su prepoznali momenat, došli u tolikom broju i zajedno sa nama bili deo pobede koja je izuzetno važna -, rekao je Krunić za klupski sajt. 

Krunić, koji je u januaru potpisao ugovor do juna 2025. godine, ne krije da je bilo pozitivne treme.

- Naša pozicija, sama po sebi, nosi veliku odgovornost. Navikli smo na to i za to smo se spremali. Lično se trudim da uvek ostanem mirne glave i fokusiran. Verujem u sebe, verujem u ono što radimo na treninzima, a naravno uz podršku saigrača, sve je dosta lakše - rekao je Krunić i dovršio sa time da je priča najvažnija u Partizanu:

- Smatram da nam dobra komunikacija dosta olakšava posao na terenu. Volim da pričam, ponekad pomislim i da preterujem u tome. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading