Englezi odustali od bojkota: "GORDI ALBION" DEFINITIVNO IDE U RUSIJU!

Autor:

Sport

27.03.2018

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon velikih političkih tenzija zbog ubistva ruskog špijuna Sergeja Skripalja u engleskom Solzberiju, ministar spoljnih poslova Ujedinjenog Kraljevstva Boris Džonson najavio je mogućnost da selekcija Engleska odustane od učešća na SP u Rusiji ovog leta. I pored svih političkih trzavica, do ovog scenarija neće doći.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Englezi se spremaju za Rusiju

Sve sumnje povodom ovog pitanja odagnao je upravo Džonson, koji jeste zagovorao tvrdu liniju odnosa sa Moskvom, ali ne želi da fudbaleri ispaštaju zbog toga. Pre nekoliko dana se oglasio i nacionalni selektor Geret Sautgejt, koji je izjavio da ne dolazi u obzir da se odustane od učešća na SP.

Jedina mera protiv domaćina biće ta što niko od visokih političkih predstavnika neće putovati da uživo gleda mečeve "Gordog albiona".

Da fudbal može i da izmiri zavađene nacije pokazao je i primer ruskih i engleskih navijača koji su se već dogovorili da odigraju humanitarni meč za vreme SP, što bi trebalo dodatno da spusti tenzije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading