Da li Juve pravi mesto za SMS.a?

Autor:

Sport

28.03.2018

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miralem Pjanić je u Juventus iz Rome došao za 32 miliona evra, a Parižani bi ponudili duplo veći novac, a takođe bi bosanskoherceogvačkom reprezentativcu dali platu dvostruko veću nego što je sada u "staroj dami".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miralem Pjanić

Kada se radi o transferima Pari sen Žermena obično slučamo priče o basnoslovnim ciframa. Tako je bogati katarski vlasnik dao 200 miliona funti za Nejmara i 166 za Kilijana Mbapea, ali za Miralema Pjanića izgleda se neće toliko trošiti.

Iako Pjanić igra odlično u Juventusu njegova vrednost bi bila tek oko 57 miliona funti ili 65 miliona evra. Momak rođen u Tuzli bi, ako se odluči za transfer u PSŽ, zarađivao duplo više nego u Italiji. Godišnje bi na njegov račun išlo osam miliona evra, a ugovor bi bio na pet godina. 

PSŽ trenutno u svom veznom redu ima Marka Veratija sa kojim želi da upari Pjanića, dok su tu takođe i mlade nade Adrien Rabio, Kristofer Nkuku i Đovani Lo Kelso. Šanse Parižana da dovedu Miralema rastu i ako na "Park prinčeva" dođe Antonio Konte ili Masimilijano Alegri koji je Tuzlaka doveo iz Rome u Torino.

Pjanić je sam ranije govorio da je srećan u Italiji, ali je svojevremeno igrao u Francuskoj za Mec. On zna francuski jezik, a bio je blizu i da dobije francusko državljanstvo kada su ga kao mladog igrača vrbovali da igra za "trikolore". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading