MITROVIĆ: Odradili smo sve što je selektor tražio, jedva čekam nove provere

Autor:

Sport

29.03.2018

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Njukasla na pozajmici u Fulamu sa dva gola u prijateljskoj utakmici protiv Nigerije verovatno je i definitivno obezbedio mesto startera na Svetskom prvenstvu.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

Reprezentacija Srbije je posle lošeg izdanja protiv Maroka u Torinu, u Londonu popravila utisak i trijumfom 2:0 vratila veru naciji pred Mondijal u Rusiji.

- Iza nas su dve dobre provere protiv različitih reprezentacija. Jedna koja igra fudbal i druga koja se oslanja na snagu. Imamo još dva meseca do okupljanja, jedva čekam nove provere i sve ono što sledi pred odlazak na SP. Prioritet je pre toga da odmorimo glave, a onda da se psihički spremimi za Rusiju - rekao je Mitrović za "Žurnal".

Osvrnuo se snažni napadač na duel u Londonu.

- Žao mi je što mi nisu priznali i prvi gol, međutim, važnije od toga je da smo odigrali dobru utakmicu i ostvarili pozitivan rezultat. Teren i uslovi su bili izuzetno teški za igru, al ismo uspeli da uradimo ono što je Krstajić zahtevao od nas. Igrali smo na rezultat i ostvarili pobedu. Dobro smo stajali na terenu, odradili sve što je selektor tražio. Konkretno, bili smo bolji na kraju i nije ispalo tako loše - naveo je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading