Ne može bez "prozivanja" na relaciji Zvezda - Partizan ni u reprezentaciji Crne Gore

Autor:

Sport

29.03.2018

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Crne Gore okupila se ovog meseca kako bi odigrala prijateljski meč sa selekcijom Turske, a selektor Ljubiša Tumbaković ponovo je na raspolaganju imao i igrače iz Superlige Srbije, a zaimljivo anegdotu ispričao je Filip Stojković fudbaler Zvezde.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Stojković

Pored Stojkovića novi nastup u dresu "Sokolova" upisao je i Marko Janković (Partizan). Njih dvojica su za vreme boravka u reprezentaciji zaboravili na rivalstvo koje vlada na klupskom nivou.

- Bilo je šala kao i obično, dobri smo drugari i imamo isti cilj u reprezentaciji, a u Super ligi smo na različitim stranama - objasnio je Filip Stojković.


U izjavi datoj "Žurnalu" desni bek Crvene zvezde ispričao je šta mu se dogodilo na aerodromu kada se ispred selektora Tumbakovića pojavio sa Zvezdinim grbom.

- Najinteresantnije je bilo kada sam se na aerodromu našao ispred selektora, a na leđima mi je bio Zvezdin ranac. Rekao mi je uz osmeh: "Sklanjaj mi to ispred očiju" - ispričao je Stojković.

Selektor reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković osvojio je kao trener Partizana šest šampionskih titula i tri nacionalna kupa ali svakako spada u ljude koje poštuju i navijači suparničkog tabora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading