UŽAS NA STADIONU! Povređeno dete u EKPLOZIJI petarde!

Autor:

Sport

17.03.2024

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene na čuvenom italijanskom stadionu.

UŽAS NA STADIONU! Povređeno dete u EKPLOZIJI petarde!

Foto: Shutterstock

Petarde, paljenje petardi

Tokom nedavne utakmice između Barija i Sampdorije, desio se šokantan incident koji je potresao fudbalsku javnost.

Naime, za vreme prvog poluvremena meča, na jednoj od tribina stadiona "Sveti Nikola", eksplodirala je petarda i nanela povrede osmogodišnjem dečaku koji je bio prisutan na utakmici sa porodicom.

Posle njene eksplozije, osmogodišnji dečak je hitno prevezen u bolnicu gde mu je pružena neophodna medicinska pomoć. Srećom, nakon pregleda utvrđeno je da dete nije zadobilo teže povrede, te se sada nalazi u stabilnom stanju.

Zbog ovog uznemirujućeg događaja, nadležni organi su odmah reagovali i preduzeli mere kako bi istražili celokupan slučaj. Policija je zaplenila snimke sa nadzornih kamera kako bi utvrdila okolnosti pod kojima je došlo do ovog incidenta na stadionu.

Ovo nije prvi put da su incidenti na sportskim događajima uzrokovani upotrebom pirotehničkih sredstava, pa je važno istaći da je bezbednost posetilaca na sportskim manifestacijama od izuzetnog značaja.

Ova nezgoda je izazvala veliku pažnju javnosti i podstakla raspravu o merama bezbednosti na sportskim događajima. Pitanje korišćenja pirotehničkih sredstava na stadionima ponovo je postalo aktuelno, a mnogi ističu potrebu za pooštravanjem kontrola prilikom ulaska na sportske manifestacije.

Inače, junak ovog meča, o čemu smo već pisali, bio je sin Dejana Stankovića, Filip, koji je pri rezultatu 0:0 odbranio penal Đuzepeu Sibili, da bi nakon toga ekipa iz Đenove postigla gol i došla do važnog trijumfa u Seriji B.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading