Đavoli krenuli u akciju vraćanja Ronalda

Autor:

Sport

30.03.2018

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted je krenuo u napad na prvu zvezdu Real Madrida Kristijana Ronalda, kojem je već poslao ponudu

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Spekulacije oko povratka Kristijana Ronalda na "Old Traford" traju već nekoliko prelaznih rokova, ali sada se pojavila i prva "opipljiva" informacija.

Španski "Diario gol" donosi vest da je Junajted Ronaldu ponudio godišnju platu od 30 miliona evra. Najtrofejniji engleski tim želi da iskoristi situaciju u kojoj Real još nije ponudio novi ugovor najboljem igraču, zbog čega je on navodno besan na prvog čoveka evropskog i španskog šampiona Florentina Pereza.

Glavna prepreka za ovaj transfer svakako bi mogla da predstavlja ogromna otkupna klauzula koja iznosi milijardu dolara, a sadašnji Ronaldov ugovor važi do 2021. Ipak, to ne mora nužno da bude kočnica, jer se ranije spekulisalo da je Ronaldo tražio od Pereza da ga proda po "razumnoj" ceni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Takođe, i Real bi mogao da profitira jer bi novac od prodaje Ronalda iskoristio za dovođenje Nejmara iz PSŽ-a, čijem dolasku se navodno protivi Portugalac.

Ronaldo kome su 33 godine ove sezone je na 35 utakmica postigao 37 golova za Real u svim takmičenjima, a dok je igrao u Mančester junajtedu za šest sezona između 2003. i 2009. postigao je 118 golova na 292 utakmice.

Ukoliko se sve ovo obistini, svi bi bili na dobitku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading