INTERESOVANJE JUNAJTEDA GA NEĆE UŠUŠKATI: Marković zrelo razmišlja

Autor:

Sport

30.03.2018

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najvažnijih sportskih vesti u Srbiji je bila ona koju je lansirao mančesterski medij "Evening News", a u kojoj je otkriveno da Mančester junajted prati razvoj Partizanovog štopera Svetozara Markovića.

RepublikaFoto: inkphy.com/markovicsvetozar5
Svetozar Marković

Britanci su ti koji su mladog Markovića uporedili sa Serhijom Ramosom, a dan kasnije talentovani štoper otkriva šta misli o čitavoj priči.

- Tek sam izborio mesto u prvom timu i moram još mnogo da radim da bih bio u svakoj utakmici starter. Kad dođe vreme i, pritom, budem li ovako nastavio - pričaćemo na tu temu - rekao je Marković za "Žurnal".

Zanimljivo je i to da talentovani štoper priču sa Ostrva shvata kao opasnu što samo svedoči da razmišlja zrelo iako je prošle nedelje napunio osamnaest.

- Takve stvari i informacije mogu da budu opasne za mlade igrače: eventualno se opuste i pomisle da sve to dolazi samo od sebe. Nije tako! Samo predan rad može da vas dovede na vrhunski nivo - zaključuje Sveta Marković.

Partizan je Svetozara Markovića vezao ugovorom do 2020. godine, a generalni direktor Miloš Vazura nedavno je izjavio da Armin Đerlek, Svetozar Marković i Luka Cucin sigurno neće napustiti klub tokom predstojećeg leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading