Baloteli: Na istom sam nivou kao Nejmar, Grizman i Dibala

Autor:

Sport

31.03.2018

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski napadač Mario Baloteli uvek privlači pažnju zanimljivim izjavama i postupcima, a tako je bilo i ovoga puta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Baloteli

Ofanzivac Nice je tokom svoje karijere imao uspon i više padova, a čini se da je u Francuskoj njegova karijera u uzlaznoj putanji. 

Baloteli je u intervjuu za italijansku Gazetu delo sport govorio o svojoj karijeri, o reprezentaciji Italije, kao i o svom trenutnom mestu u svetskom fudbalu. Balotelijev menadžer Mino Rajola smatra da je njegov klijent u Top10 igrača na svetu, kao i da vredi bar 100 miliona evra. Super Mario to vidi malo drugačije. 

- Mislim da niko ne vredi 100 miliona. Poslednjih nekoliko godina su mnogi transferi dostigli astronomske cifre. Mino je želeo da kaže da ako su neki kupljeni za toliko, da sam i ja na sličnom nivou. Ko god me želi moraće da pregovara, ugovor sa Nicom mi ističe u junu, tako da ću biti slobodan agent. Ali ako bude bilo potrebno da istaknem cenu, ona će biti najveća moguća jer moji golovi govore sami za sebe. Ja mislim da sam u deset najboljih fudbalera na svetu. Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi su na nekom drugom nivou od ostalih, ali ja sam u nivou kao Nejmar, Antoan Grizman i Paulo Dibala - rekao je Baloteli. 

Mario Baloteli nije dobio poziv vršioca dužnosti selektora Italije Luiđija Di Bjađa za prijateljske mečeve u martu. Tu odluku je kritikovao Mino Rajola, a svoje viđenje cele situacije i svog kandidata za selektora ima i Baloteli. 

- Niko iz reprezentacije nije razgovarao sa mnom. Samo su novinari pisali da je moj poziv gotova stvar. Ja iskreno smatram da sam taj poziv i zaslužio. Roberto Manćini je moj fudbalski otac i voleo bih kada bi on postao selektor, iako Antonio Konte i Klaudio Ranije imaju harizmu... - istakao je Baloteli. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading