MILOVANOVIĆ: Iako ne verujem da će kiksnutu pokušaćemo da iznenadimo Zvezdu

Autor:

Sport

31.03.2018

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mladosti se u Lučanima spremaju za utakmicu, mada - kako kaže njihov trener Nenad Milovanović ne očekuju da lider Crvena zvezda kiksne dva puta u kratkom roku.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Milovanović

- Imamo dosta sportskih motiva, a tu je i onaj što nam dolazi najtrofejniji klub. Tribine će biti pune, ambijent će biti lep, teren je u gotovo savršeno stanju. Očekujem od fudbalera da izađu na teren i daju maksimum. Naša prednost može da bude to što su oni imali dosta igrača po ovim našim reprezentacijama, a mi smo svi bili skupa i dobro smo vežbali. Pokušaćemo da ih iznenadimo, ali Zvezda teško može dvaput u kratkom vremenskom intervalu da kiksne - rekao je Milovanović novinarima u Lučanima.

Utakmica 29. kola Superlige zakazana je za nedelju u 17 časova uz direktan prenos na "Areni sport". 


- Posle reprezentativne pauze imamo veoma tešku utakmicu u kojoj svako gleda svoju računicu. Zvezda gleda da uđe u plej-of s pozicije na kojoj jeste i s istom bodovnom razlikom. Mi još teoretski nismo otpali od plej-ofa i borićemo se do samog kraja za to osmo mesto. To nam je cilj, ali ako ga ne ostvarim mirno ćemo ući plej-aut i pokušati da obezbedimo status superligaša za narednu sezonu - rekao je trener Mladosti.

-  Imamo malih kadrovskih problema, ali od svih koji budu u protokolu očekujem da daju maksimum, da igraju disciplinovano, a kada kažem disciplinovano mislim da rade ono što smo vežbali u proteklom periodu i to prenesu na teren. Rezultat kakav bude, biće... Mi ćemo svim silama pokušati da ugrozimo gol Crvene zvezde - zaključio je Milovanović.

Prošle sezone u Lučanima rezultat u meču ova dva rivala bio je 2:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading