"PLAVCI" BEZ LŠ: Totenhem pregazio Čelsi, Ali plesao na "Stamfordu"

Autor:

Sport

01.04.2018

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 32. kolu Premijer lige, fudbaleri Totenhema bili su bolji od Čelsija i to u gostima - 3:1 (1:1)

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Prvi put od sada već daleke 1990. godine, "pevci" su uspeli da slave na "Stamfordu". Posle ovog poraza jasno je da tim trenera Kontea sledeće sezone neće igrati Ligu šampiona. Potrebno je čudo da Italijan posle svega ostane na klupi "plavaca".

Ipak, meč je počeo odlično za domaće. U 30. minutu Mozes je ubacio, a Morata glavom uspeo da pogodi mrežu gostiju. Bio je to njegov sedmi pogodak glavom u Premijer ligi i po tom paramatru je najbolji. 

 

 

Totenhem je u prvom minutu sudijske nadokande šokirao "plavce". Eriksen je bio strelac za 1:1 i hladan tuš za domaće. U nastavku Dele Ali je zaplesao. Posle nekoliko meseci u kojima nije blistao, mladi vezista je pokazao da je jedan od najtalentovanijih igrača na svetu. Plesao je na terenu i postigao dva gola. Za svega četiri minuta (od 62. do 66.) Englez je bukvalno razneo "plavce". 

Dobra vest za Poketinov tim je da se posle povrede skočnog zgloba Hari Kejn vratio na teren. Totenhem je tako obezbedio mesto broj četiri, dok će Čelsi sledeće sezone morati da se zadovolji Ligom Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading