(VIDEO) VOJVODINA GRMI NA SUDIJE: Dokle ćete GOSPODO ćutati na nameštanje utakmica?

Autor:

Sport

02.04.2018

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upravni odbor Fudbalskog kluba Vojvodina izrazio je nezadovoljstvo suđenjem Bojana Nikolića na utakmici 29. kola protiv Radničkog u Nišu u Superligi.

RepublikaFoto: facebook.com/FudbalskiKlubVojvodina/
Detalj sa utakmice u Nišu

Radnički i Vojvodina odigrali su 1:1.

 

- Opet nepostojeći penal, opet zapanjujući kriterijumi za žute i crvene kartone, golovi iz ofsajda, seckanje igre... Ni razbijena glava nije bila razlog za crveni karton!

Nismo izgubili utakmicu, a obraćamo se sportskoj javnosti Srbije sa pitanjem: dokle ćemo ćutati i gledati kako rezultate kreiraju sudije, lobiji i kladionice, umesto fudbalera na terenu? Svi to znaju i sve ćute! Zašto?

Ovo je četvrta utakmica zaredom između FK Radnički i FK Vojvodina na kojoj je FK Vojvodina brutalno i namerno oštećena. Na žalbu koju smo podneli Sudijskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije, u vezi sa suđenjem na utakmici protiv FK Crvena zvezda, još uvek se niko nije oglasio.

Podnećemo žalbu na suđenje i na ovoj utakmici. Sa dokazima. "Ako laže koza, ne laže rog", pokazuju snimci sa utakmice.

Ukoliko ne bude nikakve reakcije Sudijske komisije FSS, zadržavamo pravo na drugačije inicijative u cilju zaštite srpskog fudbala od svima znanog sramnog suđenja - navodi se u saopštenju Vojvodine.

Vojvodina je objavila i video snimak sa utakmice u Nišu u kome se vide svi sporni momenti sa ovog meča.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading