ZIDAN PONAVLJA: Za mene su utakmice Reala i Juventusa nešto posebno

Autor:

Sport

02.04.2018

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Reala Zinedin Zidan izjavio je da će odluka o polufinalisti Lige šampiona pasti u revanšu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zidan jedva čeka meč sa Juventusom

Real će u utorak gostovati Juventusu u prvom meču četvrtfinala LŠ.

- Rekao sam prošle godine pred finale, ponoviću i sada: Za mene su utakmice Reala i Juventusa nešto posebno. Oba kluba su mi toliko toga dala. Mi kao Real uvek idemo na titulu u Ligi šampiona, ali u Juveu vidim velikog rivala u svakom smislu - rekao je Zidan i dodao:

- Šta god da se dogodi u prvoj utakmici, odluka pada u revanšu. Ovo su dva slična tima, oba imaju pobednički karakter i kvalitet da se ne predaju i kada ne ide. Dok sam igrao u Francuskoj video sam da nema mnogo brige kada se remizira ili izgubi u gostima. U Juveu sam naučio šta znači imati mentalitet pobednika, a onda sam to dobro upoznao i u Realu. Zato znam da je ovo veliki dvomeč i da nijedna ekipa ne priznaje poraz dok stvarno ne bude kraj.

Real je dvostruki evropski šampion. Madridski klub je prošle godine u finalu pobedio Juventus 4:1.

- Znam za te rezultate, ali o istoriji ne mislim. Pred ove dve utakmice želim samo da ekipa bude spremna na sve i da obratimo pažnju na detalje koji su vezani za teren, ne za statistiku - rekao je Zidan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading