LUKA JOVIĆ O AMBICIJAMA SA "ORLOVIMA": SANJAM MUNDIJAL, ZNAM DA ME KRLE PRATI!

Autor:

Sport

03.04.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" imaju razgoropađenog Aleksandra Mitrovića i zlatnu rezervu Aleksandra Prijovića, ali napadač na kog će selektor Mladen Krstajić morati da obrati pažnju pre nego što preseče i saopšti spisak putnika za Mundijal je raspucani Luka Jović (20)!

Luka Jović briljira u dresu Ajntrahta

Zvezdino dete blista u dresu Ajntrahta iz Frankfurta, gde je na poslednje tri utakmice dao po gol (poslednji u porazu od Verdera 2:1) i najavio da će biti pravi hit završnice nemačkog šampionata.

KRUNA NA RAD

Argumenti u njegovu korist su vanserijski talenat, odličan njuh za gol i činjenica da je jedini srpski napadač u pet najjačih evropskih liga. Međutim, svestan je i mladi as da će konačni sud dati selektor, ali u kratkom razgovoru za Srpski telegraf poručuje da se nada da će biti među 23 fudbalera koji će predstavljati Srbiju na Svetskom prvenstvu.

RepublikaFoto: Starsport
Dilema koga staviti u napad: Krstajić i Aleksandar Mitrović

- Osećam se fenomenalno zbog serije golova, to je samo kruna na moj rad i trud koji sam uložio ove sezone. Mladen Krstajić redovno prati utakmice Ajntrahta i upućen je u moje dobre partije i golove. Nadam se da ću biti na konačnom spisku putnika za Rusiju - rekao je Jović za Srpski telegraf i dodao da se nada da će do kraja sezone doći do dvocifrenog broja pogodaka u Bundesligi.

- U početku sam šansu dobijao minimalno, ali čim sam počeo da igram konstantno, pogoci su došli. Cilj mi je da sa Ajntrahtom izborim neko evropsko takmičenje i dođem do dvocifrenog broja golova u Bundesligi. Voleo bih da ostanem u Frankfurtu i sledeće sezone.

Jović je Marakanu napustio sa svega 18 godina. Prodat je fondu Pinija Zahavija za svega 600.000 evra. Kasnije ga je Izraelac preko kiparskog Apolona prosledio Benfiki za desetostruko veću sumu (6.000.000 evra). Mladi golgeter tvrdi da ga je prerani odlazak u inostranstvo samo ojačao kao fudbalera i da je ponosan na sezonu crveno-belih.

SAZREO U ZVEZDI

- Mislim da sam u Zvezdi najviše sazreo, od malih nogu naviknut sam na pritisak koji nosi dres Crvene zvezde. Kasnije sam nastavio svoju karijeru u inostranstvu i nastavio da skupljam iskustvo. Naravno da pratim sve utakmice Zvezde i jako sam srećan zbog dobrih rezultata - istakao je Jović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading