POGLEDAJTE NEVEROVATNU ODBRANU KOJOM JE HRVAT "IZVUKAO" TADIĆA! Penal kakav se retko viđa! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.04.2024

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvanredna predstava u Istanbulu.

POGLEDAJTE NEVEROVATNU ODBRANU KOJOM JE HRVAT "IZVUKAO" TADIĆA! Penal kakav se retko viđa! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Arena sport

Odbrana Livakovića

Fudbaleri Olimpijakosa sinoć su ostvarili istorijski uspeh pošto su se prvi put u istoriji plasirali u polufinale nekog evropskog takmičenja. Tim iz Pireja je preživeo pakao Istanbula, pošto je na kraju uspeo preko penal serije da odu među četiri najbolja tima u Ligi konferencije i zakazao okršaj sa Aston Vilom.

U prvom susretu bilo je 3:2 za Olimpijakos, ali je u turskoj prestonici Fener posle regularnog dela vodio rezultatom 1:0, golom Kahvečija u 11. minutu. Pošto u produžecima nije bilo mnogo uzbuđenja, prešlo se na izvođenje penala. Nakon izvođenja jednasteraca bilo je 3:2, a apsolutni junak Pirejaca je bio golman crveno-belih Colakis.

Ipak, nije mu ostao dužan ni kolega iz protivničkog tima. Naime, Colakis je odbranio prvi penal Feneru koji je izveo Tadić. Ubrzo je Livaković poravnao rezultat u drugoj seriji ne dozvolivši El Arabiju da postigne gol sa bele tačke. Međutim, golman grčkog tima je odmah zatim zaustavio pokušaj Undera, da bi u poslednjoj seriji Rodinei prišao lopti pri odlučujućem penalu. Znalo se - ukoliko postigne gol, Olimpijakos ide dalje, ali onda se desila neverovatna scena. Livaković je uspeo da zaustavi udarac, odbije loptu u prečku, a od nje je ista pala na liniju gde je skakutala dva-tri puta pre nego što je Hrvat uhvatio i razgalio navijače u Istanbulu. Na snimku gore možete videti celu penal seriju, a ovaj neverovatni trenutak dogodio se na 9:35.

Čak ni to nije bilo dovoljno igračima Fenera koji su nastavili sa očajnim izvođenjem penala, pošto je Bonućiju još jedan udarac odbranio Colakis i tako krunisao svoju perfektnu partiju, te odveo Grke u polufinale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading