NAGELSMAN IZNEVERIO BAJERN: On bi trebalo da preuzme klupu Bavaraca!

Autor:

Sport

19.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz na korak od Alijanc Arene.

NAGELSMAN IZNEVERIO BAJERN: On bi trebalo da preuzme klupu Bavaraca!

Foto: Tanjug/AP

Doskorašnji trener Bajerna Julijan Nagelsman

Nedavno je objavljeno da je Julijan Nagelsman produžio ugovor sa reprezentacijom Nemačke do 2026. godine, što znači da je ostao bez opcije za trenera Bajerna iz Minhena. Ova vest je izazvala iznenađenje među ljubiteljima fudbala, ali Bavarci su već pronašli novu opciju.

Prema informacijama koje prenosi Mundo Deportivo, ekipa sa Alijanc Arene je u završnoj fazi pregovora sa legendarnim francuskim reprezentativcem Zinedinom Zidanom. Zidan je poznat po svojim uspesima sa Real Madridom, osvojivši tri titule Lige šampiona i dve titule prvaka Španije. Nakon što je napustio Kraljeve na kraju sezone 2020/21, Zidan nije bio angažovan ni u jednom klubu.

Foto: Tanjug/AP

 

Interesantno je da je Zidan izrazio želju da preuzme reprezentaciju Francuske, ali je tadašnji trener Didije Dešan imao uspehe na klupi Galskih petlova i produžio je ugovor, čime je Zidan bio primoran da se okrene klupskom fudbalu. Ostaje da vidimo kako će se odvijati pregovori između Bajerna i Zidana, ali bi dolazak ovog iskusnog trenera definitivno uneo novu dinamiku u nemački fudbal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading