BIVŠI FUDBALER ZVEZDE OSTAJE BEZ KLUBA: Da li je ovo potencijalni povratak na Marakanu!?

Autor:

Sport

19.04.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radonjić na izlaznim vratima Majorke,

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE OSTAJE BEZ KLUBA: Da li je ovo potencijalni povratak na Marakanu!?

Foto: Starsport

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić, trenutno je na pozajmici u španskoj Majorki, suočava se sa neizvesnom budućnošću u tom klubu. Iako ima ugovor sa Torinom do 2025. godine, čini se da ni španski, ni italiajnski tim nisu zainteresovani da produže saradnju sa njim. Ovo znači da će reprezentativac Srbije tokom leta najverovatnije morati da traži novu sredinu.

Foto: Tanjug/AP

 

Radonjić je ove sezone zabeležio tri gola i jednu asistenciju na 20 utakmica, čini se da to nije bilo dovoljno da ubedi Majorku da otkupi njegov ugovor. Sa druge strane, Torino nije pokazao interesovanje da ga vrati, što stavlja Radonjića u nezavidan položaj. Ovo je svakako situacija koja će privući pažnju ljubitelja fudbala i navijača, jer će biti zanimljivo pratiti gde će mladi fudbaler nastaviti svoju karijeru.

Bivši fudbaler Crvene zvezde je već imao zapaženu karijeru, počevši od Ljutice Bogdana, preko Olimpika iz Marseja do Torina i Majorke. Njegova sposobnost da postigne golove i stvori prilike za svoje saigrače privlači pažnju brojnih klubova širom Evrope. Neposran je talenta, ali ga je buran temperament i nedisciplina koštala mnogo uspešnije karijere.

Raonjić će morati na leto da traži novu sredinu, a da li je vreme za povratak na mesto uspeha, u redove Zvezde. On je u periodu od 2017. do 2018. godine bio član crveno-belih i na 47 mečeva bio 11 puta precizan. Takođe, Nemanja je svojevremeno istakao da će se sigurno jednog dana vratiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading