JOŠ UVEK NIJE ZA PENZIJU: Stojković čuvenim ritualom nadmudrio Manea! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši čuvar mreže Partizana na visini zadatka.

JOŠ UVEK NIJE ZA PENZIJU: Stojković čuvenim ritualom nadmudrio Manea! (VIDEO)

Foto: X/Screenshot

U 28. kolu Saudijske profesionalne lige, senegalski reprezentativac golman Al Fejhe i nekadašnji reprezentativac Srbije, Vladimir Stojković, privukli su pažnju svojim nastupom. Najveća zvezda Al Nasra, Kristijano Ronaldo, bio je suspendovan za ovaj meč, pa je njegovu ulogu preuzeo Sadio Mane, još jedan od superstarova ovog kluba.

U 42. minutu, Mane je preuzeo odgovornost za izvođenje penala, ali se suočio sa sjajnom reakcijom Stojkovića. Pre samog izvođenja penala, Stojković je kao i uvek, izveo svoj ritual prekrštanja, koji je izgleda doneo rezultat jer je Mane šutirao neprecizno, poslavši loptu visoko iznad prečke.

Nakon neuspešnog penala, Stojković je nastavio da brani svoju odlično, uspešno čuvajući prednost koju je njegov tim stekao golom Sakale već u 6. minutu meča. Međutim, u 72. minutu, bivši reprezentativac Srbije je bio nemoćan kada je Al Amri iskoristio dobar korner Telješa i poslao loptu u mrežu, izjednačivši rezultat.

Međutim, Mane je ipak na kraju nadmudrio Stojkovića, pošto je postigao dva brza gola 76. i 82. minutu i preokrenuo rezultat u korist Al Nasra 3:1. Bivši golman Partizana od kako se pridružio Aj Fejhi brani na odličnom nivou i pokazuje da još uvek nije za penziju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading