Aguero ne igra protiv Liverpula: Pep ga čuva za overu titule

Autor:

Sport

03.04.2018

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola neće moći da računa na najboljeg strelca ekipe Serhija Aguera u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Liverpula na "Enfildu".

RepublikaFoto: instagram.com/10aguerosergiokun
Kun Aguero

Španski menadžer je potvrdio da Aguero neće igrati protiv Redsa, ali da bi mogao da bude spreman za utakmicu u Premijer ligi protiv Mančester junajteda subotu (SK1 - 18,30), kada bi Siti pobedom mogao da osigura titulu šampiona PL. 

Serhio Aguero je povredio koleno leve noge na treningu 11. marta, a tada su procene bile da će van terena biti dve nedelje. 

On je od tada propustio mečeve protiv Stouka i Evertona, kao i prijateljske utakmice reprezentacije Argentine - poraz od Španije (6:1) i pobedu nad Italijom od 2:0. 

Serhio Aguero je najbolji strelac u istoriji Sitija sa 199 golova, od kojih je ove sezone postigao 30 na 37 mečeva. 

Protiv Liverpula za Siti neće igrati ni Bendžamin Mendi, dok su Fabijan Delf i Džon Stouns pod znakom pitanja, svi zbog povreda. 

Redsi su oslabljeni neigranjem Džoa Gomeza, Džoela Matipa, Ragnara Klavana i Adama Lalane.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading