GOREĆE Engleska!

Autor:

Sport

04.04.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Punih 15 godina Mančester siti nije slavio na Enfildu, a Liverpul je jedini pobedio "građane" ove sezone u Premijer ligi. Sa tih startnih pozicija Siti i "crveni" ulaze u večerašnji prvi duel dvomeča četvrtfinala Lige šampiona (20.45, Arena sport 5). Za goste bi trijumf bio veliki korak prema trofeju kojem nikad nisu uspeli da priđu dovoljno blizu, ali i prilika da se osvete za taj jedini neuspeh u Engleskoj, kada su u januaru poraženi sa sa 4:3.

Uvek opasan po gol rivala: Mohamed Salah i Nikolas Otamendi u duelu

SUDAR LEGIONARA

Biće to sudar divova u engleskom klasiku u kojem će Engleza biti najmanje na terenu. Konce igre vući će Egipćanin Muhamed Salah i Brazilac Firmino sa jedne, odnosno njegov sunarodnik Gabrijel Žezus i Španac David Silva sa druge strane. Ako je suditi po osnovu kladioničarskih kvota, Siti će imati blagu ulogu favorita, ali Salah može da matira svakog, smatra njegov saigrač Virdžil van Dajk.

- Kada je Salah spreman dođe u šansu za gol, može da savlada svakog. Gotovo ga je nemoguće zaustaviti. Možda postoje načini da ga igrači Sitija zaustave, ali neću im ja sigurno govoriti kako to da rade - istakao je Holanđanin.

TRENERSKI DERBI

U odmeravanju snaga važnu reč imaće i iskusni treneri Jirgen Klop i Pep Gvardiola. Španac je sa Barselonom već osetio kako je držati "klempavka" u rukama, dok Nemac nije imao priliku da sa Dortmundom priđe tako blizu velikom peharu. Međutim, Klop je činjenicu koja mu ne ide naruku iskoristio da pecne rivala.

- Nema tu velikih razlika između nas, samo je on uvek imao bolje igrače. Prvo u Barseloni, posle u Bajernu i sada u Mančester sitiju. Uprkos tome, pokazali smo na terenu da razlika između nas nije velika. Moji momci mogu ponovo da ih pobede - rekao je Klop.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading