NEPOZVANI GOST NA ČIKA DAČI: Redar vodio bitku sa njim i jedva ga salvadao! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.04.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komična situacija u Kragujevcu.

NEPOZVANI GOST NA ČIKA DAČI: Redar vodio bitku sa njim i jedva ga salvadao! (VIDEO)

Foto: Starsport

Meč polufinala Kupa Srbije između fudbalera Radničkog iz Kragujevca i Vojvodine protekao je uzbudljivo, ali jedan neobičan trenutak privukao je pažnju svih prisutnih. Naime, tokom prekida radi ukazivanja pomoći jednom igraču domaćeg tima, pored aut linije momak zadužen za bezbednost "vodio je bitku" sa jednim malim psom.

Foto: Starsport

 

 

Kuca je uspela da mu pobegne i ušeta na teren, prođe pored medicinske ekipe koja je ukazivala pomoć i izađe sa druge strane. Do tog trenutka na stadionu "Čika Dača" nije bilo uzbuđenja - nijedna ekipa nije uspela da zatrese mrežu, pa je ulazak psa na teren izazvao pravo oduševljenje među navijačima.

Navijači su sa oduševljenjem posmatrali neobičan prizor, a društvene mreže brzo su se zapalile komentarima o ovom nezvanom gostu na terenu. Mnogi su izrazili simpatije prema psu, dok su drugi izrazili zabrinutost za njegovu bezbednost usred fudbalske utakmice.

Ovaj neobični incident istakao je i značaj bezbednosti na sportskim događajima. Momak zadužen za bezbednost na terenu morao je brzo da reaguje kako bi sprečio dalji ulazak psa na teren i obezbedio da se situacija reši bezbedno po sve prisutne. Pobednik ovog duela igraće sa bolji iz okršaja Crvene zvezde i Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading