KAKVA POHVALA: Mitrović - Čovek sa kojim se događaju velike stvari

Autor:

Sport

04.04.2018

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fulam ide ka Premijer ligi, a Aleksandar Mitrović rešeta mreže! I protiv Lidsa (2:0) Srbin je bio strelac, a ovoga puta menadžer Slaviša Jokanović imao je samo reči hvale za bivšeg napadača Partizana.

RepublikaFoto: twitter.com/FulamFC

Njuklas nije video kakvo blago ima... Poziv Fulama bio je spas za Mitrovića. Postigao je već osam golova u Čempionšipu, a njegov tim nastavlja borbu za plasman u elitu.

- Mitrović je odradio veliki posao za nas. On je važno pojačanje za Fulam. Omogućio je da se ovom klubu dogode velike stvari. Moj posao nije samo da budem zadovoljan, moj posao je da teram igrače da još napornije rade i treniraju. Lids je ostao iza nas, bio ja srećan ili ne to više nije važno. Svaki tim u Čempionšipu se bori za nešto, ima svoje ciljeve, a mi naš još nismo dostigli. U delu smo sezone gde pokušavamo da je učinimo uspešnom, ali nećemo znati konačan sud do samog kraja - rekao je Slaviša Jokanović.

On je ponosan na svoje igrače.

-  Ponosan sam kako treniramo, kako se nosimo sa obavezama u poslednje vreme, Ponosan sam jer se nikada ne predajemo. Ne znam da li ćemo stići Kardif ne mogu da dam odgovor na to pitanje, jedino što me zanima je moj tim - zaključio je Jokan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading