Na predlog Branislava Nedimovića, potpredsednika FSS: Podrška "Orlovima" od članova fudbalske vlade!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.04.2024

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi za "Orlove" i sve za "Orlove"...

Na predlog Branislava Nedimovića, potpredsednika FSS: Podrška "Orlovima" od članova fudbalske vlade!

Foto: FSS

Branislav Nedimović

Zajedno za Srbiju, zajedno za uspeh!

Čelni ljudi Fudbalskog saveza Srbije, na danas održanoj sednici Izvršnog odbora, a na predlog Branislava Nedimovića, potpredsednika FSS, pružili su punu podršku selektoru Draganu Stojkoviću i njegovom stručnom štabu, igračima na čelu sa kapitenom Dušanom Tadićem, za dobar nastup na predstojećem Prvenstvu Evrope u Nemačkoj.

Fudbalska Vlada učinila je sve da najbolji nacionalni tim u dobrom raspoloženju dočeka i počne pripreme zakazane za 1.jun, a zatim, nadamo se svi, obraduje naciju na najvažnijem reprezentativnom takmičenju u Evropi.

Srbija će prvi put od osamostaljenja biti učesnik samita najboljih evropskih selekcija, motiv više da Orlovi polete i naciju učine ponosnom. Jedan tim, srcem svim!

Foto: FSS

Podršk IO FSS selektoru i reprezentativcima

 

Da podsetimo, fudbalska reprezentacija se na predstojećoj smotri evropskog fudbala nalazi se u grupi C zajedno sa selekcijama Danske, Engleske i Slovenije. Prvi meč puleni selektora Dragana Stojkovića igraju 16. juna sa početkom od 21 čas na stadionu u Gelzerkirhenu protiv izabrane selekcije Engleske.

Četiri dana kasnije sa početkom od 15 časova na programu je duel protiv Slovenije na "AlijansAreni" u Minhenu, da bi "Orlovi" grupnu fazu ovogodišnjeg Evropskog prvenstva okončali takmođe utakmicom u Minhenu protiv Danske 25. juna. Navedeni duel igra se od 21 čas.

Pred start EVRA 2024, selektor Dragan Stojković će imati priliku da kroz dva kontrolna meča proveri spremnost naših reprezentativaca. Četvrtog dana meseca juna "Orlovi" gostuju u Beču gde će se sastati sa izabranom selekcijom Austrije, a poslednji meč pred početak kontinentalnog takmičenja. biće odigran 8. juna u Stokholmu protiv Švedske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading