ČOVIĆ DEMANTOVAO MIJAILOVIĆA: 'Ne mogu da imam kontakt sa takvim ljudima!'

Autor:

Sport

28.04.2024

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Treba da pozovete Grbovića i pitate šta se dogodilo'' - jasan je Čović.

ČOVIĆ DEMANTOVAO MIJAILOVIĆA: 'Ne mogu da imam kontakt sa takvim ljudima!'

Foto: Starsport

Nebojša Čović

Predsednik Crvene zvezdeNebojša Čović gostovao je na TV Prva u jutarnjem programu gde je govorio o raznim temama. On se dotakao i izjave prvog čoveka Partizana, Ostoje Mijailovića koji je rekao da nije znao sa kim ide na sastanak kada ga je Goran Grbović zvao 2018. godine.

- Ja sam u košarci 55 godina. Sa Duškom Vujoševićem sam svojevremeno igrao u Partizanu, ali nisam sreo anomaliju poput Ostoje Mijailovića. U smilsu pristupa, ljudskosti. Moja biografija se zna i stepen obrazovanja. Trideset i kusur godina sam u javnom životu. Ne mogu da imam kontakt sa ljudima koji ne drže reč i lažu. Treba da pozovete Grbovića i pitate šta se dogodilo. On može da objasni, on ga je i zakazao. Ja sam kasnio na sastanak, sačekali su me Grbović i Ostoja. Znao sam sa kime idem da se sastanem, verujem da je i on. Trajao je oko dva sata, manje-više normalan. Sve smo se dogovorili, da bi on posle nekoliko dana prekršio reč - istakao je Čović.

Osvrnuo se na vređanja Grobara upućene na račun predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

- Zašto juče taj isti Ostoja i Željko, kome sam jako pomogao u karijeri, nisu na konferenciji jasno rekli da osuđuju navijače i traže da odmah prekinu sa uvredljivim skandiranjem. Barem prema prededniku države Aleksandru Vučiću - naveo je predsednik crveno-belih.

Čović će na čelu Zvezde biti još dve godine.

- Moj mandat je kraj 2026. godine. Znam zašto se oni svega toga plaše. Zamene teza u medijima. Zamalo plasman u plej-in je enorman uspeh, a to što nismo mogli je katastrofa. Sve to ide sa adrese dotičnog. Kupuje poratle i pravi pljuvačinu. I sad vi hoćete da mi sednemo zajedno. Nemamo šta da pričamo zajedno. Moj odnos sa Pekovićem je bio izvanredan, sa Duškom je bilo tako kako je bilo i sa Danilovićem, a ovaj čovek je nepogoda koji se dogodio našoj košarci. Nadam se da će se to uskoro završiti - zaključio je Nebojša Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading