Liverpulovo izvinjenje Sitiju: Ali ne za ubedljiv poraz

Autor:

Sport

05.04.2018

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liverpul je uputio zvanično izvinjenje Mančester sitiju nakon napda na autobus u kome su bili igrači i stručni štab tima iz Mančestrera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

Nekolicina "navijača" okupljenih ispred Enfilda gađali su različitim predmetima autobus u kome su na utakmicu četvrtfinla stigli igrači i stručni štab Mančester junajteda. Prema izveštajima, ali i izjavi Pepa Gvardiole, autobus je potpuno uništen.

Jirgen Klop se zbog incidenta izvionio pred početak meča, a nakon duela stiglo je i zvanično izvinjenje kluba:

- Najiskrenije se izvinjavamo Pepu Gvardolu, njegovim igračima i saradnicima koji su doživeli incident. Ponašanje nekoliko pojedinaca je apsolutno neprihvatljivo i klub će u potpunosti sarađivati sa nadležnima kako bi odgovorni bili identifikovani. Prioritet je utvrđivanje činjenica, a mi Mančester sitiju stojimo na raspolaganju kakva god da je podrška potrebna - navodi se u saopštenju Liverpula.

Prozori na autobusu su uništeni, ali na sreću niko nije povređen na bilo koji način.

Autobus u kome su bili igrači i treneri Mančester sitija bio je meta okupljenih ispred Enfilda, naravno ne svih, koji su na njega bacali različite predmete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading