RADE BOGDANOVIĆ U ELEMENTU: Zvezda ima da vlada do 2050. godine

Autor:

Sport

03.05.2024

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši as bez dlake na jeziku o dominaciji crveno-belih, odnosno nemoći i problemima Partizana.

RADE BOGDANOVIĆ U ELEMENTU: Zvezda ima da vlada do 2050. godine

Foto: printscreen/RTS

Rade Bogdanović

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su sedmu titulu u nizu, a 35. u svojoj istoriji. Crveno-beli su pehar matematički obezbedili već u 33. kolu, pa će u preostale četiri runde Superlige imati priliku da odigraju četiri počasna kruga. Na tom putu su izabranicim Vladana Milojevića ovog proleća biti više nego dominantni, a preslišan je čak i najveći rival Partizan. I to i u prvenstvu i u Kupu Srbije, pa će Zvezda igrati i za duplu krunu 21. maja protiv Vojvodine u finalu Kupa Srbije u Loznici.

Imajući u vidu igrački kadar, rezultate, ali i kako dva najveća srpska kluba funkcionišu organizaciono i finansijski, postavlja se pitanje ko bi i kada mogao da prekine dominaciju Zvezde. Rade Bogdanović, nekadašnji fudbalski as a sada stručni komentator fudbalskih dešavanja u Srbiji, ima svoje mišljenje. Uvek britkog jezika i po principu "što na umu to na drumu", on je poručio do kada će crveno-beli biti nedodirljivi u Srbiji.

Foto: Starsport

Večiti derbi

- Ako vi u Partizanu, recimo, budete gradili sreću na slozi fudbalera, Zvezda ima da gazi do 2040, 2050. godine - poručio je Bogdanović u potkastu SOCCER kladionice Spo(r)tlight, koji će biti emitovan danas od 16.30 na Sport klubu.

Podsetimo, Zvezda je do sedme titule u nizu došla dominantnom igrom ovog proleća, a na ruku su joj išli i katastrofalni rezultati večitog rivala. Naime, Partizan je jesenas imao u jednom trenutku čak devet bodova više, pobedio je u derbiju u Humskoj sa 2:1, a onda su kola krenula nizbrdo. U isto vreme Zvezdu je preuzeo povratnik Vladan Milojević i njena dominacija kao i prethodnih godina je ponovo uspostavljena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading