Opsadno stanje na Autokomandi: "Delije" i "Grobari" na istoj lokaciji

Autor:

Sport

05.04.2018

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znate već, sve utakmice današnjeg prvenstvenog kola Superlige Srbije zakazane su za danas u 17 časova, kada će Partizan dočekati ekipu Borca iz Čačka, a Crvena zvezda sve bolji tim Zemuna.

RepublikaFoto: ST/S. MARJANOVIĆ
Žandarmi na Autokomandi
I Partizan i Crvena zvezda su pre par dana potvrdili da će ulaz na ove utakmice biti besplatan, pa imajući u vidu i pravo prolećno vreme, kao i da sezona ulazi u završnu fazu, očekuje se da će se danas veliki broj navijača i crno i crveno-belih okupiti na tribinama.

Ključna lokacija pre nego što dođu na stadione biće beogradska Autokomanda, gde kako prenosi TV Prva, već vlada ''opsadno stanje''.

RepublikaFoto: ST/S. MARJANOVIĆ
Autokomanda

Pomenuta televizija u svom izveštaju navodi da se danas na Autokomandi očekuje prolazak oko 25.000 navijača Zvezde i Partizana, pa su jake policijske snage već sada na toj lokaciji i u okolini stadiona. Angažovana je i konjica, policajci sa psima, veliki broj pripadnika Žandarmerije...

Već sada je ogromna saobraćajna gužva, pa se vozačima savetuje izbegavanje ovog dela grada oko 16 časova, kada će gužva biti i najveća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading