PARTIZANOVO ČUDO OD DETET - Marković: Trofeji su najvažniji, jedva čekam derbi

Autor: Tanjug

Sport

06.04.2018

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Partizana Svetozar Marković, novo "čudo od deteta iz Humske" kaže da mu je fokus na tome da što bolje ispuni zadatke na terenu, ali da su od toga važnije pobede i trofeji.

RepublikaFoto: inkphy.com/markovicsvetozar5

- U ovoj početnoj fazi karijere naravno da sam usmeren na svoju igru, ali zna se šta nosi Partizan, pobede i borba za trofeji su važniji - rekao je 18-godišnji defanzivac, koji je sad već standardan u zadnjoj liniji crno-belih i narednog vikenda trebalo bi da debituje u seniorskom večitom derbiju.

Marković je u ubedljivoj pobedi protiv Borca iz Čačka (5:0) postigao i prvenac u crno-belom dresu i na najbolji način najavio duel protiv Crvene zvezde.

- Sjajan osećaj, trebalo mi je 10-15 sekundi da shvatim da se to dogodilo. Mnogo nam znači pobeda za samopouzdanje pred najvažniju utakmicu u sezoni. Za mene je to izuzetna utakmica jer ceo život sanjam o derbiju i jedva čekam da počne.

RepublikaFoto: Starsport



Odmah posle meča na stadionu "Rajko Mitić", koji bi mogao da bude odlučujući u borbi za šampionsku titulu, crno-bele očekuje duel sa Čukaričkim u Kupu.

- Očekuje nas teška utakmica, ali nadam se da ćemo proći u finale jer nam je cilj da odbranimo trofej. Oni će verovatno da analiziraju naš prethodni duel na Banovom brdu, lociraju greške i pokušaće da budu bolji. Na toj utakmici sam debitovao i bio je neverovatan osećaj - poručio je Marković.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu 14. aprila od 18.30 na stadionu "Rajko Mitić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading