MURINJO OTKRIO CILJEVE: U normalni okolnostima sa ovim brojem bodova borili bi se za titulu

Autor:

Sport

06.04.2018

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo kaže da nije svejedno da li će njegov klub završiti na drugoj ili četvrtoj poziciji na kraju sezone u Premijer ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Junajted je posle 32. kola na drugom mestu sa 68 bodova, a u subotu će u gradskom derbiju gostovati lideru Sitiju, koji ima 84.

- Nije teško pogledati istorijske knjige i shvatiti da bismo mi sa brojem bodova koji sad imamo bili u borbi za titulu u nekim normalnijim situacijama. Nismo u toj poziciji zato što Siti ima veliki broj poena, teško je kad si drugi, a ne boriš se za titulu - rekao je Murinjo uoči tog meča.

Pošto je titula praktično već u vitrinama Sitija, Đavolima ostaje borba za plasman u Ligu šampiona, a njihova trenutna pozicija govori da će Junajted gotovo sigurno i naredne sezone biti deo elitnog takmičenja.

- Matematički, nismo obezbedili ni top4. Mnogi bi rekli da je svejedno da li tim završi drugi, treći ili četvrti, pošto neće osvojiti titulu, a igraće u Ligi šampiona. Ipak, želim da završim na drugoj poziciji, na tom mestu smo jako dug period. To je moja motivacija. Cilj mi je da protiv Sitija probamo da osvojimo tri boda - izjavio je Murinjo 

Meč na stadionu Etihad igra se od od 18,30 časova, uz direktan prenos na SK1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading