"ĐAVOLI" KVARE ŽURKU SITIJU!

Sport

07.04.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je i taj dan kada će Mančester siti imati priliku da i teoretski obezbedi titulu u Premijer ligi, i to baš protiv najvećeg rivala - Mančester junajteda (subota, 18.30, SK1).

RepublikaFoto: twitter.com/Manchester City
Ilustracija: Foto

U 33. kolu engleskog šampionata pobeda "građanima" donosi pehar u ruke iako će im ostati još šest utakmica do zvaničnog proglašenja pobednika. Tim španskog stručnjaka Pepa Gvardiole tako će ispisati nekoliko stranica u istoriji, a ono što je najspektakularnije je što će u slučaju trijumfa postati tim koji je najranije obezbedio prestižni pehar.

PRIORITET EVROPA

Ipak, raspoloženje ne cveta ni u jednom ni u drugom timu, pogotovo zbog kikseva u Evropi - "đavole" je još pre oko mesec dana eliminisala Sevilja u osmini finala, dok je njihov gradski rival ove nedelje pretrpeo bolan poraz od Liverpula u četvrtfinalu Lige šampiona (3:0). Bez obzira na sve, Junajted je posebno motivisan, ali se ni kapiten Sitija Vensan Kompani ne da obeshrabriti.

- U Premijer ligi imamo više pokušaja da overimo titulu. Moraćemo da odredimo prioritete jer u Ligi šampiona imamo još samo revanš. Šta god da se dogodi u subotu, utakmicu ćemo shvatiti najozbiljnije moguće. Znamo koliko je ona važna navijačima, ali se nakon toga okrećemo Ligi šampiona - Kompani je između redova poručio šta je prioritet.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri madridskog Reala

KRALJ NA OPREZU

Everton će dočekati upravo Liverpul u subotu od 13.30 (SK2), a iako se čini da u timu Jirgena Klopa cvetaju ruže zbog silne utakmice u LŠ, istina je drugačija. Problemi su povrede, Nemac sigurno neće izvoditi na teren sve igrače, pa upravo u tome njihov rival može tražiti šansu.

U španskoj Primeri će takođe biti zanimljivo jer se u nedelju u 31. kolu (16.15, SK2) sastaju ljuti gradski rivali - Real i Atletiko. Iako je gostujući tim u boljoj poziciji na tabeli sa četiri boda više, na terenu neće biti tako jer Dijego Simeone neće moći da računa na štopera Felipea Luisa, koji je povređen, dok će Real biti jači za Iska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading