OVO JE NJEGOVA SEZONA: Pešić se upisao u istoriju Crvene zvezde!

Autor:

Sport

07.04.2018

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golom koji je postigao u meču sa Zemunom u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva Zvezdin špic Aleksandar Pešić postao je prvi igrač posle 26 godina koji je postigao više od 22 gola u domaćem šampionatu za crveno-bele.

RepublikaFoto: Starsport
Pešić igra u izuzetnoj formi ove sezone

Pre njega je to pošlo za nogom samo Anti Drobnjaku, ali će Pešić imati još sedam utakmica u kojima će pokušati da ga pretekne.

– Nisam znao taj podatak, zaista je uspeh i nešto što mora da prija svakom igraču. Ipak, više puta sam rekao da naravno svako voli da postigne gol i da asistira, ali da je najbitnije da ekipa pobeđuje. Igram fudbal onako kako znam, ono što sam kao klinac na ulici igrao trudim se da samo prenesem danas na veliki teren. Tu je šef da nas sve usmeri, da nam predoči taktiku, a na nama je da ispunimo zadatke. Moje je da asistiram i da dajem golove, tako da se nadam da će ih biti još više – rekao je Pešić.

Špic crveno-belih je izneo očekivanja pred 157. večiti derbi, koji je na programu u subotu 14. aprila.

– Sve nas raduje činjenica da i mi i navijači možemo da provedemo praznik sa svojim porodicama. Imamo dovoljno vremena posle posle Uskrsa da se spremimo za večiti derbi. To je utakmica u kojoj detalji odlučuju i zato ćemo do tančina uvežbati taktiku koju je za nas pripremio naš stručni štab. Takođe, atmosfera i podrška sa tribina igraju veliku ulogu. Siguran sam da će nas zvezdaši nositi do nove pobede i da ćemo zajedno na kraju sezone vratiti titulu na Marakanu - zaključio je Pešić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading