U VOJVODINI RAZOČARANI PORAZOM OD ZVEZDE! Bandović otkrio RAZLOGE neuspeha!

Autor:

Sport

21.05.2024

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađani ostali bez Evrope preko najmasovnijeg takmičenja.

U VOJVODINI RAZOČARANI PORAZOM OD ZVEZDE! Bandović otkrio RAZLOGE neuspeha!

Foto: Starsport

Vojvodina je porazom od Crvene zvezde u finalu Kupa Srbije (1:2) izgubila šanse da se preko najmasovnijeg takmičenja domogne evropske scene u narednoj sezoni.

Trener “lala”, Božidar Bandović čestitao je rivalu na pobedi:

- Kao prvo čestitao bih Crvenoj zvezdi na osvojenom Kupu. Napravili smo uspeh ulaskom u finale. Želeli smo puno, imali smo situacija u prvom poluvremenu kada smo mogli dati gol. Crvena zvezda je bila opasna u nekim situacijama, ali to drugo poluvreme posle 2:0 napadali smo, izvršili izmene kako bi bili ofanzivniji,zaslužili smo taj jedan gol. Sveukupno mogu da budem zadovoljan igrom mog tima, imamo sjajnu podlogu za budućnostt. Bićemo bolji i jači sledeće godine, kada smo došli do jednog finala verujem da ćemo i do sledećeg. Čestitam igračima Zvezde, do kraja smo se borili, to je vrlina svih utakmica koje smo igrali i pre finala. Način i stil kojim igramo ćemo uvežbavati u budućnosti. Još jednom bih čestitao i mojim iračima isto jer su se borili do poslednje sekunde da obrnemo rezultat - rekao je Bandović.

Foto: Starsport

 

Usledile su pohvale nekadašnjeg asa Zvezde na račun atmosfere i stadiona u Loznici.

- Bio je sjajan ambijent, lepo je biti učesnik jednog ovakvog finala, bez obzira na rezultat. Kao što sam rekao, bila je odlična utakmica, nismo nijednog trenutka želeli da se branimo. Pritiskali smo visoko, napadali, želeli da se nadigravamo i dođemo do pobede. Nismo uspeli, ali verujem da ćemo uspeti sledeći put - dodao je Bandović.

Bivši igrač srpskog šampiona Aleksa Vukanović bio je strelac utešnog pogotka za novosadsku “staru damu”.

- Čestitam Zvezdi na osvojenom Kupu. Malo smo se u nekim situacijama bojali, primili smo neke golove, sad smo videli da možemo da stignemo do finala, rastemo kao klub, nadam se da ćemo sldeće godine biti na ovom mestu, ali sa peharom u rukama, da ga donesemo u Novi Sad - istakao je Vukanović i dodao da to što je bivši igrač crveno-belih nije previše uticalo na njega:

- Ja sam profesionalac, igrač Vojvodine, želja mi je naravno da postignem gol. Eto postigao sam ga protiv Crvene zvezde, dao sam maksimum da pomognem mojoj ekipi. Nažalost, možda sam mogao da pomognem još malo i asistiram, ali ovo je sport i idemo dalje - zaključio je napadač Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading