Murinjo hladnokrvan nakon velike pobede: ČESTITAM SITIJU NA TITULI, ZASLUŽENO ĆE JE OSVOJITI!

Autor:

Sport

08.04.2018

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted pokvario je unapred planiranu žurku velikom gradskom rivalu Sitiju pobedom 2:3 nakon velikog preokreta, ali menadžer "crvenih đavola" Žoze Murinjo nije previše leteo zbog ove pobede.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo ne želi da se raduje previše nakon pobede u gradskom derbiju

On je izjavio da je ovo trijumf koji je značajno približio Junajted glavnom cilju pred početak sezone - mestu koje vodi u Ligu šampiona.

- Bolje smo kontrolisali loptu protiv "građana" nego bilo koji drugi tim koji je igrao ove sezone protiv njih. Presing je urodio plodom, bili smo stvarno koncentrisani i došli do dobrog rezultata. Želja nam je da budemo među četiri najbolja tima u ligi i ova pobeda je deo tih planova - rekao je portugalski strateg.

On se zatim osvrnuo i na priče koliko je želeo da osujeti Siti u nameri da titulu proslavi baš protiv njegovog tima.

- Moram da čestitam Sitiju na tituli, jer će je osvojiti i to zasluženo. Drugima nisu ni dali šansi da se bore za nju, jer nisu ni prestajali da pobeđuju. Pa opet, moj cilj na ovom meču nije bio da nekome onemogućim slavlje, nego da osvojim bodove. Poenta cele ove priče je možemo li mi da se dovoljno popravimo da ih stignemo sledeće sezone? - zaključio je Murinjo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading