Grizman demantuje medije: NIJE TAČNO DA IDEM U BARSELONU!

Autor:

Sport

08.04.2018

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski napadač Antoan Grizman opet će biti jedan od najtraženijih igrača na tržištu ovog leta. Atletikov špic se već dugo dovodi u vezu sa Barselonom, ali je sam igrač demantovao ovakve navode u razgovoru za francusku nacionalnu televiziju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grizman je bliži odlasku nego ostanku u Atletiku

- Ne znam. To nije dobra vest - rekao je Grizman i, kako to tumače francuski mediji, tako demantovao prelazak u Barselonu.

Iako je izjavio da čitava priča uopšte nije tačna, to ne znači da ovog leta neće napustiti Atletiko.

- Želim da razmišljam samo o Francuskoj. U drugom slučaju zvaće me levo i desno, a to ne želim tokom takmičenja - jasan je Grizman.

Pričao je Grizman i o svojoj formi ove sezone.

- Na početku je bilo komplikovano, vratio sam se sada i fizički i mentalno sam mirniji. Od januara sam prezadovoljan kako igram - rekao je Grizman i dodao da se nada da će mu Kilijan Mbape pomoći da se domogne titule prvaka sveta u Rusiji.

Otkupna klauzula za Grizmana iznosi 100 miliona evra, a pored Barselone pominje se da ga traže Mančester siti, ali i gradski rival Junajted, kao i nezaobilazni PSŽ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading