"Srpski" Kjevo bio na ivici da sruši snove Napolija o tituli, Sergej slavio

Autor:

Sport

08.04.2018

14:51 >> 18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da bi bio šampion, moraš da pobediš skoro sve "male" utakmice. Napoli se ovoga puta pošteno namučio kako bi ostao u trci za šampionski lovor. U 31. kolu Kalča, Napolitanci su na svom terenu pobedili ekipu Kjeva i to u dramatičnoj završnici - 2:1 (0:0).

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

San o titulu nije razrušen... Juve ima četiri bodova više i jasno je da Napoli još uvek u igri. Ekipa trenera Sarija je uz mnogo muke pobedila "leteće magarace". 

Tim za koji nastupaju naši Ivan Radovanović (kapiten) i Nenad Tomović lepo krenuli  na "San Paolu". Napoli je napadao, a haldan tuš usledio je u 73. mintu kada je rezervista Stepinski pogodio na asistenciju Đakerinija. 

Pre toga u 50. minutu Mertens je promašio penal. U 89. minutu Milik je pogodio za 1:1, a u trećem minutu sudijske nadoknade Dijavara je uspeo da donese sva tri boda Napoliju. 

Verona je golom Romula sa bele tačke bila bolja od Kaljarija, a ceo meč za domaći tim odigrao je naš Jagoš Vuković.

Lacio je gubio u gostima od Udineza, ali je onda preko Imobilea i Luisa Alberta stigao do preokreta (1:2). Naš Sergej Milinković-Savić odigrao je ceo meč, dok je Basta bio na klupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading